SPORTLOV

Ursäkta för min dåliga uppdatering igen, men har liksom inte haft så mycket tid.
Sportlovet är nu slut, men har hunnit göra en hel del:)
Fredagen, då lovet började, spenderade vi hos jummy och firade honom som fyllde arton år!:)
På alla hjärtans dag mötte jag älskling på stan så gick vi till systemet och sen handlade lite annat, sen vi sov bort hela dagen, vaknade klockan sju, hhöh..och han hade lagat räkor och musslor med smör och vitlök i, as gott. Så drack vi två champagne flaskor till (: , sen kollaade vi på film och hade mysig:)!!
Söndagen spenderade jag med suss:) Och måndagen åkte jag och älskling till katrineholm, hans pappa och tom hämtade upp oss och vi gick till hans pappa och åt o drack.. sen på tisdan satt jag tom älskling huy long och en till kille(minns inte hans namn) och drack hos tom. På onsdan åkte jag till eskilstuna och träffade suss, troung och beba, vi spenderade onsdan och tosdan hos beba och spelade wii, och fredan åkte jag tillbaka till katrineholm, där jag kollade på grabbarna när dom spelade fotboll, sen gick vi till älsklingens mormor o sov, och vi åkte til eskilstuna idag, lördag, och jag satt barnvakt med suss. Sen nu är jag hemma:) Söndagen ska spenderas i tvättstugan, jippiee:D , not
Har som sagt hunnit göra en hel del:) Skola på måndag då, sorligt:(( mer lov skulle absolut inte sitta fel!
God natt gott folk!

DATA OCH XBOX SPEL

Jag fick för mig att sälja lite data och xbox spel.
Det är inget fel på dem, inte repiga eller något.
Dom är heller inte använda så många gånger eftersom att xbox 360 kom til världen.
Vill ni köpa? Hör av er. Priset diskuteras med köparen.


Ett 360 spel


Spel till vanlig xbox. Andra bilden är en box med tre halo spel. 1an, 2an och 2an men bättre.


Data spel.

ONSDAGAR ÄR ALLTID LIKA TRÅKIGA

Sitter hos suss och väntar på att hon ska vakna så vi kan äta frukost.. Hon verkar ju iallafall inte ens vara på väg upp..
Igår umgicks jag och suss med G, T & B.
Hoppas ni hade en rolig tisdag igår o kommer ha en rolig onsdag, heh.


bilder från i måndags, på flaneur

17 ÅR

Grattis till mig !
Sitter hos suss just nu, har lunch och hon har varit gullig och lagade mat till mig haha . Ska snart tillbaka till skolan och ha matte o sen svenska, sen slutar jag..:).. min dag har än så länge varit bra, men är as trött. En viss person ringde till suss klockan fem imorse och lekte grym. Så sen dess har vi väl varit vakna haha :( , nu ska jag kila till skolan.
PUSSKRAM

GRATTIS TILL MIG

Igår blev det att fira mig. Det kom mycket trevligt folk och vi åt mycket god mat som aaron hade lagat. Skratt o dans var såklart med under kvällen. Fick fina presenter av alla, typ en klänning, en tvål som luktar as gott, raggsockor, parfym, rosor, choklad, dildo, en vodka, en nalle, en halsduk mm. Tack alla! Det är min födelsedag imorgon, då blir jag 17. Så det blir att luncha med tjejerna på flaneur:) Sen fika med familjen och sen ska jag sova hos lanh:) Just nu väntar jag på suss som ska sova hos mig i natt.
Tack alla för en underbar kväll igår, <3
Puss&kram

 
fler bilder kommer sen!


RSS 2.0