JUST LIVE YOUR LIFE

Vilken torsdag, vilken tråkig torsdag..
Igår och i förrigår var det för mig att hjälpa min pojkvän och hans mamma att flytta, men det blev bara han och jag som bar allt själva, så jag fick världens träningsverk över hela min sexiga kropp, aj=/ så idag märkte jag inte ens om larmet på min mobil lät, så jag försov mig till klockan halv tolv, och tjugo över slutade vi, så ingen skola blev det för mig inte, trötter.. Istället gick jag upp och duschade och åkte sedan hem, där senare på kvällen hämtade sarita tasse o suss mig, vi åkte till statoil och moffade som tusan.. sen blev det en låååång pratstund om allt/alla mellan himmel o jord, mycket snack, kanske två timmars babbel? Det var iallafall skönt att få prata ur sig lite..
Blev skjutsad hem runt nio, och då fick jag i mig lite revbenspjäll, mumsi.. och vid datorn har jag parkerat resten av kvällen. Imorgon blir det skola, sedan stan med S, S & T.
Kvällen visar vad vi gör då. puss&kram de la cubanita.

RIP mitt finaste älskade armband :'(


GOTT NYTT ÅR, IGEN

Ja, visst är det konstigt? Asiater firar nyår idag, det är alltså deras nyårsafton idag. Konstigt tycker jag. Oxens år är det. Så min pojkvän festar med sina vänner och jag ligger här och kollar på tv med hans mor, vi tittar på "Hälften man och hälften träd", tycker så synd om honom..! :(
Imorgon är det tisdag, har alltså en lång skoldag, hatar't :( Idag har jag varit på stan och fikat med älskling, mysigt.
Snart fyller jag 17 år hihi. stor, noot....
Ha det så bra folks. besos

LÖÖÖÖRDAG

Hej folks, ursäkta min ur-dåliga-uppdatering men jag har inte haft ork att sitta och skriva.
Vad händer en lördag som denna? Idag ska jag träffa min kusin Siska strax och vi ska antingen vidare till katrineholm eller  på fest i nyfors. Tiden visar vad vi orkar med. Jag har haft underbara dagar och lite mindre underbara,
Skolan är bara plugg plugg plugg hela tiden, jobbigt. Jag måste rusa iväg!  Jag ska inom kort lägga in bilder från nyårsafton(sent jag vet).
ursäkta icke-väl-målade-naglar-outfit.
väst- kappahl
tuBtopp- vero moda
kjol- gina tricot
benvärmare- h&m

RSS 2.0