LA MAS MADURA FRUTA PROHIBIDA

Heej! här sitter kl är snart 4 och jag har inte lagt mig än, måste göra det nu. tänkte bara berätta lite kort om min lördag, vakanade runt 12 gick o handla med meici, sen bakade vi, minns ej va det vi bakade heter! men vart iaf skit gott. vi fikade, sen in i duschen för att sen bli hämtad av sarita och skjutsad till vallby, där jag träffade T&T+2. VI gjorde inte spec mkt, åkte till mika en snabbis, sen till vallby igen, sen kom suss o sarita runt elva, då vi efter ett tag drog oss mot thälla och umgiscks med R,R,W och M. Trevligt. Sen hem och hem kom jag för ungefär en timme sen. Nu ska jag tvätta bort sminket, sen ska jag sova så gott. Buenas noches på er! PUss!


Eres tan tenue como la luz que alumbra mi vida

Hejdär! Här sitter jag vid suss dator och väntar på att hon kmr hem. Hon har sovit hemma hos sarita och tasse.
Snart ska jag och Meici baka! vi vet inte vad än, men vi ska väl kika lite vad man kan baka hehe:P
Mot kvällen vet jag inte än vad som händer, men får se vad som händer då! Har lust att röra på mig iaf:P haha.
Jag har väl som vanligt inget vettigt att skriva här. Så ni får ha det så bra, så hörs vi kanske senare!

PS: en blogg jag har fastnat för är blondaas blogg, haha oh jag dör av honom! ngn mer som brukar läsa den? haha aja besos a todos hoppas ni får en trevligt lördag!:)


TOCANDO PAL INGLES SIEMPRE DESAFINADO

Hej bloggen! sitter i köket med älskling, han lagar mat till oss. Har jag sagt att jag har en pojkvän som lagar godaste maten? Har jag inte sagt det, så vet ni det nu. Han lagar ngn soppa med räkor o shit jag vet ju inte vad det är, vietnamiesisk mat iaf;P
Idag har jag varit i skolan, skit trött i skolan och vi hade lång dag:/ , sen på stan och träffa T, min vän. Vi snackade om allt möjligt, han är så bra att prata med verkligen. Sen hem till suss, städa och packa och nu är jag hos min L, har städat hans rum, vi har duschat och nu lagar han mat. Jag säger tusen pussar till honom, för att han är en underbar pojkvän. Nu är han snart klar med maten. Vi hörs ju inte mer idag, så god natt på er. Besitos:)

CANSADO DE SER EL TRISTE VIOLINISTA QUE ESTA EN TU TEJADO

Hej! Nu är jag här igen, och väntar på att suss ska fixa klart sig så vi kan dra på stan ett tag. Vad vi ska göra vet jag inte än, men så länge hon vet så är det okej! Just nu är jag liiiiiiiiiiite irriterad, det har blivit sååå poppis att umgås med småbarn, vet inte sen när!? asså ni vet, dom som preciiis blivit tonåringar. herregud, jag ser inte vad som är så kul med att vara 21+ och ligga med 14 åringar? människor har blivit craazy asså. nej nog om de, jag ska gå och fixa mig lite jag med. besos

MEJOR NO TE QUIERO SERA MAS BARATO

HalloJ! min söndag har varit toppen! vi har sjungit sing star, druckit vin, ätit och skrattat som jag inte gjort på så länge!! Grattis Andrea, <3 vi hade en toppen söndag! hoppas du med hade.
Iallafall så sitter jag hos min kära L just nu, han ligger i sängen o väntar på MIG den här gången, så jag ska väl gå och lägga mig brevid honom nu, god natt folks<3 besitos

CON LO QUE ME CUESTA QUERER SOLO A RATOS

Hallå bloggen! Här sitter jag och lyssnar på musik!! Idag fyller Suss mamma år, så vi ska fira henne lite. Just nu väntar jag på att meici ska bli klar med frukosten, så vi kan äta o så. jag har inte så mkt mer att skriva. Nu ska jag gå och handla med suss! besos!

la mia hace ya tiempo que yace fundida

Hello. Här ligger jag i älsklingens säng, och väntar på att han ska komma och lägga sig här. just nu är S&L här(hans kompisar) så han kommer inte på ett tag. bara att vänta asså.
Iallafall, idag hade jag prov i naturkunskap, och det gick så bra som det kunde gå! är så nöjd, nu är det bara att vänta på resultatet.
Eftter två lektioner o tre timmars håltimme, gick jag och mötte min L, han hade lovat att om det gick bra på provet skulle vi äta ute(han bjuder ofc), så det gjorde vi, minns inte vad restaurangen hette, men asgod pasta hade dom iallafall, ska ta reda på vad den heeter så ni också kan gå dit, rekomenderar den! Efter att vi ätit gick vi hem till honom, vi sov en stund och lekte med steven en stund också, sen gick jag på stan och fika med tjejerna, sarita fyllde nämligen år, det blir igår eftersom att kl är efter tolv, hehe. Sen hem till älskling igen, och här ligger jag. Ska lägga mig och kolla på acorralada, tills jag somnat, eller tills L kommer och lägger sig, tror jag hinner somna först. Imorgon ska jag hem till storesyster och hämta lite saker, även Suss mamis present, hon fyller år på söndag. Puss&kram, a todos. Hoppas ni får una buena noche, como la mia. Bye!

le pido a la luna que alumbre tu vida

God kväll, ! Sitter hemma hos älskling och vi har precis ätit, vi har kollat på idol också, haha jag dog nästan när dom här killarna med guitarrhero guitarren kom, haha. Aja, iaf.. idag har det varit fint väder! När jag skulle gå till skolan imorse var det as varmt och det kändes såå härligt, i någon sek så saknade jag faktiskt spanien:(, men jag ska snart tillbaka! så fort jag har pengar.. hehe.. imorgon är det skola igen, sen ska älskling hjälpa mig att plugga lite till till naturkunskaps provet på fredag. den är ju rätt lätt! men måste ju plugga, att den är lätt betyder inte att jag kommer klara det utan att plugga hehe.., nu ska jag gå och diska sen lägga mig, är as trött, dessutom så har min kära pojkvän smittat mig, jag är förkyld, eller på god väg att bli det:/ hatar att vara sjuk menmen. ni får ha det bra, besos!

på bild; min underbaraste.

el caminar de tu dedo en mi espalda dibujando un corazon

Hej igen! Här sitter jag hemma hos suss och kl är snart 3 d betyder att jag måste röra på mig. Ska möta suss när hon slutat skolan, alltså ska jag gå om fem min! Förresten glömde jag ju säga att jag inte har ngn mob! den blev stulen, fast inom kort kmr jag få låna en mob av suss, och sarre skulle hjälpa mig med att fixa nytt kort<3 i helgen fyller suss mami år, och sarita också, och i fredags fyllde tatti 18, snart är d dags för suss<3
nu måste jag faktiskt dra, för att ta på mig skorna tar minst ett åt:P, adios och hoppas ni får en toppen dag, besos!

fue tan efimero

Hola här sitter jag och har TEMA, just nu turism då. Har bara två lektioner idag, fast ena lektionen(tema) har dom delat så vi har haft två lektioner i en, svenska och turism. Sen har jag engelska sen slutar jag, skönt. söndagen och gårdagen spenderade jag med min underbara pojkvän, som jag saknat så mkt under tiden jag varit borta. skönt att träffa honom igen<33 snart har vi 1,5 tsm<3  nu ska jag fortsätta plugga.
besos!

IM BACK AGAIN

Så lätt blev ni inte av med mig! Efter två mån en vecka o tre dagars resa, är jag tillbaka i kylan:(:)
Det blev fan så kul att komma hit o träffa alla, men fan va svårt d va att säga hejdå till familjen.. tro mig,
Nu ska jag fixa i ordning mig, sen ska jag möta upp suss, jag bor ju hos henne, men hon är i skolan, jag stannade från skolan för så trött jag var!! Men imorgon blir det att börja skolan dåva. Idag ska vi fika då.
SORRY för att jag inte uppdaterade på så länge! men jag hade verkligen inte tid kan jag lova!
BESOS!

RSS 2.0