THIS FEELINGS LIKE NO OTHER

Åååh nyår imorgon! Ska bli bäst bäst bäst, hoppas jag. Blir besviken annars! Snart bär det av mot staden med min vän Z. Ska handla det sista till imorgon, lite grejer till håret bara! Hon ska handla allt, haha. Själv har man handlat nyårs kläder förra veckan redan:) hihi. Efter det kanske jag ska träffa min babyboy. Sen hem och städa lite i mitt rum, heh.
Besos(:

EVERYBODY LOVES BINTA

Min helg var rätt så okej, fredagen var det tjejkväll med några från församlingen, min syster och sofia lagade mycket god mat, massor med mat också. Sen blev det dans, haha. Mycket trevligt, sen åkte jag till min pojkvän vi kollade på film och jag somnade, hehe, Lördagen bar det av mot Thu, som hade lagat massor med mat hon också, och massa trevlig folk där. Söndagen kollade jag B&Z film hela dagen, tills jag somnade och Z åkte hem. I morse fick jag väcka binta så hon inte sover bort hela dagen, och jag åkte hem efter det. Här sitter jag nu dåva, och är trött. Ska in och ta ett varmt och långt bad, det behövs.
Här får ni lite av B, haha . Puss


QUERIDA ABUELITA

Hej igen! Ni kanske undrar vad min rubrik betyder, det betyder älskade farmor, och varför? det är för att min farmor gick bort två dagar före julafton, 22 december. Pappa är såklart helt förstörd eftersom att min farbror gick också bort för fem månader sen. Så denna afton spenderade jag med pappsen. Vi kollade film och åt popcorn och drack julmust. Vi kollade på hans favorit shogun, som är väldigt bra tycker jag, den är 16 timmar lång, vi har inte kollat klart än, haha. Morgon dagen ska jag och min vän Zainab spendera på stan, haha. Kanske många av er också ska. På kvällen bär det av latino fest, med massor med god mat, såklart min syster och sofia som håller i den, så dem kommer att laga maten, gooott!! Efter det ska jag kanske träffa min pojkvän(: . Nu ska jag sova! Det blir att gå upp tidigt imorgon. Puss alla.ganska gammal bild, vet inte varför jag lägger ut den, menmen.

JULAFTON

Dagen började med att jag vaknade runt elva tiden av att en tjej kallad för Thessa ringde och väckte mig. Så jag fick orka mig upp från min mest älskade skänaste säng och fixa i ordning mig, hade nämligen blivit bjuden på julbord hos henne. Runt halv två tog jag bussen till henne, där vi åt och hade väldigt trevligt. Sedan blev det att jag och mamma åkte upp till sjukhuset och träffade hennes vän som ligger där. Sen hem och åt middag med familjen, mysigt. Som kanske vissa av er vet, firar inte jag jul, jag är jehovas vittne, eller inte vittne än, är inte döpt. Men firar inte jul iallafall, för jag vill bli döpt. Efter det satte jag mig vid datorn, och här sitter jag nu. Ska in och ta ett bad, skönt! Nu lämnar jag er och går till mitt badkar. Puss&Kram.
SNART ÄR DET JUL

Det var en gång, fyra killar. Den ena hette vemsomhelst, den andre hette ingen, den tredje hette någon och den fjärde hette alla. Ingen ville inte göra klart det som någon skulle göra. Så alla tyckte att vemsomhelst kunde hjälpa någon att göra det. Men någon tyckte inte att alla skulle lägga sig i. Så ingen bad någon göra det. Vemsomhelst kunde hjälpt till, men alla kunde ju gjort det istället för att klaga på någon. Tillslut tröttnade alla och någon gjorde det.

Här sitter jag, och kollar på grinchen. Idag har jag solat, och nu ska jag kolla klart på grinchen sedan blir det gossip girl sen ska jag ner och träffa killarna. Imorgon blir det stan och handla dom sista julklapparna. Helgen har variit lugn, känner mig inte festsugen alls! Nyår är nog det enda jag längtar till, som fan! Det blir kulkulkul. Dessutom har jag och älskling varit tillsammans i åtta månader då. Najs.
Ska fortsätta kolla på filmen. PUSS!


CAN'T READ MY POKER FACE

Hej! Det var nu ett tag sen jag skrev, tror jag. Eller det var det. Men jag har ite haft tid, eller ork. Senaste veckan har jag iallafall spenderat med Binta och Zainab, vi har haft lika kul som alltid. Har ju inte hänt så mycket mer, skola typ och sånt. Elle det hasr hänt mycket, men just därför jag inte orkar skriva allt.
Just nu sitter jag hemma, ska snart åka hem till min pojkvän:) det blir nämligen en lugn fredag igen.
PUSS
 

JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR HENNE, men den här låten mest

NO HOPE, NO LOVE, NO GLORY, NO HAPPY ENDING

saknaden till någon som jag en gång ägde rum hos,
som fick mig att inse vad livet kan ge,
men också vad livet kan ta..


RSS 2.0