UNDER 2009...

Åh det är vissa grejer jag längtar till.. =(

15/4 fyller älskling år.
25/4 blir det stockholm och heja på towe som ska vara med på idol audition.
30/4 har jag och älskling varit tillsammans ett år.
I Juli-Augusti flyttar jag till eget.
25/925/9 fyller suss år.
I oktober åker jag till gran canaria med Thessa. Dock har vi inte bestämt datum än, men i oktober.
Hela jullovet spenderas i gran canaria hos mina föräldrar!:)

Jag vet, vissa av er tänker typ, orka bestämma saker nu, menmen jag är sådan person som bestämmer vad jag ska göra om ett år :) haha.

Åh, nu måste jag fortsätta med turismen...BYE!:)


EN TRÖTT BARBIE

Hello alla.. Ingen uppdatering från helgen än, jag vet. Men Fredagen spenderade jag med suss, och på lördan åkte jag älskling ben sang troung till katrineholm och firade tung som fyllde 21. Det var faktiskt rätt så kul, men som på alla fester så tar det slut när det blir bråk, liksom denna... tråkigt ja. Slutade med att jag somnade runt ett, och vaknade klockan fem dagen efter.. go barbie..! Åkte hem klockan sju och gick sedan hem till beba och umgicks med suss.
Idag är det tisdag och ja, det är skola som dom flesta förstår.. börjar halv nio sluta fyra.. :( nu ska jag ha en fyra timmars lektion.. Eller tre egentlige men känns som en lektion.. tema, sen turism, sen turism&resor.
Förresten idag har jag och min älskling varit tillsammans i 11 mån..:)
Nu ska jag in på lektion.. Puss&kram

YOU GOT A FRIEND

Knasig lördag igår dåva. Tur att det är över (:
Söndagar är alltid lika sega, men jag tycker om dom. Först av allt för det är bra tv program, dessutom är det en lugn dag.
Gårdagen spenderade jag med Sang, Bebba, Troung och min baby. Trevlig början men sorlig slut, inte för mig kanske, men det är inte bara mig jag bryr mig om.
Jag ser att någon har komenterat att jag ska uppdatera mer, och ja, det borde jag ju.. men jag är ingen vidare på att blogga.. :( . Men jag försöker verkligen, tro mig!

Just nu sitter jag hos suss och hon duschar. OH hemsk söndag också kom jag på nu:( SNÖ?! shit:( bajsväder hej.

Förresten kom jag på att det är valborg om typ en månad, då måste snön sluta trakassera oss... Dessutom firar jag och tjockisen ett år tillsammans. Tusan! Känns som att det var igår vi träffades.. oh vad jag älskar dig.

Muchos besos, de la cubanita.

RIGHT ROUND

Skola igår, var inte så farligt(: , åkte till djurgårn och hälsade på gamla lärare under håltimman. Sen var det engelska lektion och sen hemåt. Kvällen spenderades med nachos, godis, cola, valkyria och lillebror.

Idag ska jag på möte i Rrikets Sal halv fem, så det blir att hoppa in i duschen nu och börja göra sig i ordning.
Får se vad som sker ikväll, är mest sugen på att sitta hemma och bli tjock, men ändå vill jag hitta på något. Hjälp!

Jag vet att ni tycker att jag är väldigt dålig på uppdateringar, men lusten finns inte alltid där. Dessutom vet jag aldrig vad jag ska skriva om! Och kan ju skylla på att jag inte är ngn dator människa som sitter vid datorn varje dag, kan gå dagar utan att jag ens minns att jag äger en dator. Till o med när jag måste ha med den till skolan, så glömmer jag det. Hähä.
Well well, ska hoppa in i duschen, här får ni en låt som ni säkert har hört och då vet ni hur j*vla bäst den är:) Favoriten just nu.
Chao sötnosar, muchos besos!

SRI LANKA, OCH BUDDA OCH HINDUER OSV.....

Åååh, vad trött jag är.
Today har jag varit i huvudstaden, jag ska förklara vad jag gjorde där.
Igår satt jag hemma, och plötsligt blev jag sugen på pizza! Ni vet sådär sugen att man vill dö.
Sen tänkte jag, ååååh vad gott med pizza hut!!! Eskilstuna är så fattig att det finns ingen pizza hut här inte,
så jag beslöt mig för att ta mig till stockholm och äta pizza hut. Det kostade 250 kr dyrare än att gå ner till pizzerian nedanför mig, men det var värt det, tro mig det var det fan. Så jag kom hem helt nöjd, och bara tanken av hur mycket plugg jag har, gjorde mig crazy=(. Jag satte mig framför datorn och yeah pappa formaterade om datorn så jag fick skriva om mina uppsatser om Sri Lanka, til tidningen, fast jag kom ihåg ganska mycket av det jag skrev så det gick bra. När jag var nästan klar, så hej då dator(den stängde av sig) utan att jag hann spara allt. Så det var bara att börja skriva än en gång, men den här gången satte jag mig vid syrrans dator. Och ja, jag blev precis klar. Imorgon ska tidningen om Sri Lanka tryckas, och det är väl så roligt, not.
Ajaaa, ska väl kila, ska till konsum och köpa choklad sen vidare hem till min pojkvän som väntar på mig..
Besos


RSS 2.0