EN HELT VANLIG SÖNDAG

Ja du, helt vanlig kanske den inte var, men ändå så var söndagen ganska vanlig. Haha. Började med att jag vaknade halv elva, fixade i ordning mig och åkte till tuna park, där jag skulle jobba. Jag och aisha julpyntade lite grann, så välkomnade vi mysiga december månaden, jul jul strålande jul. Det gick helt okej idag, ganska lungt, inte så mycket folk som andra söndagar. När jag slutat, åkte jag hem till min käraste, men han somnade, kunde ni kanske ana. Så jag drog till mina älskade vänner B&Z. Vi hade väldigt trevligt som vanligt, snackade om allt som finns att snacka om. Älskar dom så mycket. Iallafall, just nu sitter jag hos min pojkvän, och skriver. Han sover såklart. Jag har nyss tagit en dusch, ska strax lägga mig och imorgon blir det skola, sedan blir det thessa, zainab och binta.
Besos.

/B


JULKLAPPAR

Hej på er. Torsdags natten bråkade jag och min kära lanh om att han ville låna min dator, men ej fick. Anledningen till det är att han har sovit hela dagarna nu en vecka, och har alltså inte umgåtts med sin sambo, och det gjorde mig arg:) så ingen dator blev det för honom torsdags natten, men istället satte han på tvn till högt volym, för att störa mig när jag skulle sova, och det gjorde mig ännu argare, så jag gick upp och stängde av tvn medan han var i köket. Men han satte bara på den igen, och jag stängde av den igen, och han satte på den igen, och sa att det enda jag gjorde var att underhålla honom. Tillslut så gav han upp och sänkte tvn. Så jag somnade mellan 3 o 4, kl 7 väcker han mig, för jag måste till skolan, men jag orkade inte gå upp, för trött. Halv åtta drar han av mig täcket, men det funkar inte, så istället drar han ner mig från sängen, och det funkade inte heller, så han sjunger och gör allt möjligt, tills jag blev tvungen att gå upp fixa mig, och dra till skolan. Blev sedan att jag åkte hem, och sen ner till stan med mami o bror. Fick 5 julklappar inhandlade, bintas, thessas, mammas, systers och broshans. Nu bara dom dyraste kvar, pappa och älsklingen. Men det handlar jag när jag får lön, vet exakt perfekta presenten tiill L :)
Nu finns det faktiskt nudlar som står och väntar på mig.
/B

THAT'S IT

1. Varför är tarzan alltid rakad, fast han bor i djungeln?
2. Varför firar familjen flinta jul om dom bodde i en tid före kristus?
3. Om alla killar är likadana, varför slöser vi tjejer så mycket tid på att välja en?
4. Varför trycker folk hårdare på fjärrisen när det typ är slut på BATERIER..?
5. När man sätter på datorn och det står "tagnentbord ej ikopplad" står det sedan "tryck valfri knapp"?
6. Varför alltid när det är rött, och någon väntar i bilen på att det ska bli grönt måste dom peta i näsan?
7. Om man är ren efter att ha duschat, varför ska man då behöva tvätta handduken?
8. Varför brukar folk väcka en för att fråga om man är vaken?
Varför går det alltid dåligt när vi har prov?

Ett år består av 365 dagar för att plugga.

Sen tar vi bort 52 söndagar, då har vi 313 dagar kvar.

I sommarlovet har vi 50 dagar som det är jätte varmt för att kunna plugga, då har vi 263 dagar kvar.

Vi sover 8 timmar per dag, på ett år kan vi säga 122 dagar, så vi har bara 141 dagar kvar.

Om vi typ gör vad vi vill i en timma per dag, slöser vi bort 15 dagar, så har vi 126 dagar kvar.

Vi tar 2 timmar per dag för att äta, så vi säger typ 30 dagar vi har bara 96 dagar i vårt år.

Vi säger att vi tar typ 1 timme för att snacka med kompisar eller släkten, det tar 15 dagar till från vårt år, vi har 81 dagar kvar.

Vi sitter vid datan så ofta, vi tar 35 dagar, då har vi bara 46 dagar.

Om vi tar ungefär 40 dagar på lov & fest, har vi bara 6 dagar.

Vi säger att du man blir sjuk i typ 3 dagar, då har du bara 3 dagar kvar för att plugga!

Vi säger att man tränar nån sport kanske en timme per dag, då går det två dagar.. då har vi en dag kvar men.. den dan........... det är din födelsedag så att.......

BARNVAKT

Hej! Idag mår barbie inte så bra, det betyder att det inte blev någon skola för min del. Vaknade runt elva tiden av att min kära pojkvän ville ha lösenord till min dator, vilket han inte fick. Men jag gick upp, åt frukost och så ringer hans mamma och ber mig komma och vakta Steven(min pojkväns systersson), så jag tar mig dit och vaktar sötaste bebisen som finns.
När jag väl kommit hem igen ligger älsklingen och sover. Så själv sätter jag mig vid tvn och kollar på vänner, och nu sitter jag här. Resten av dagen ska jag spendera genom att plugga geografi och samhäll. Besos.
/BEN VANLIG SKOLDAG

Hej på er. Här sitter jag i skolan och har samhällsekonomi. Ganska kul faktiskt, tycker jag, men jag är ju som jag är, konstig tycker ni väl. Har lunch, sen tema sen turism sen turism&resor, sen slutar jag. Jobbigt. Jag har väl inte så mycket mer att säga. Besos.

DET FINNS INGET DU OCH JAG, DET FINNS BARA VI

Sitter uppe med min kära pojkvän nu, vi har precis kollat på hancock, verkligen jätte rolig och bra film.
Jag har funderat lite över min blogg, och jag ska göra det lite mer intressant att läsa, jag är ju som sagt ny, men om en vecka(kanske mer) så ska jag skriva om annat mer än mitt liv.
Hoppas jag får några läsare också, haha:) Det kan bli roligt, tror jag.
God natt folks. besos
/B

EFTERLÄNGTAD SÖNDAG

Mina damer och herrar, idag är det söndag. Och det vet ni ju om. Men idag är det one tree hill och GOSSIP GIRL, och det är inte det bästa, idag kommer älskling hem! Ska strax dra och träffa mina kära vänner Binta och Zainab. Älskling är hemma kl halv tio så jag får umgås med dem ett bra tag :) Det bästa med söndagen är nog att jag är ledig, ja! Jag ska inte jobba idag, det är jobbigt att inte få sitta 8 timmar per dag. Jag är ju van vid att sitta eller ligga ner, eftersom att jag har problem med mina fötter, men det blir bättre ska ni se.
Well well, jag ska börja göra mig i ordning för att träffa en kurd och en afrikan, senare ska jag träffa en vietnames. Afrikanen lär ha ätit upp mitt godis som låg kvar, men hon skäms ju inte.
/B


WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Förlåt.
Jag har inget mer att säga, förlåt.
Jag menade aldrig att såra dig..

COLD

Fredagen är slut, för två timmar o ungefär fyrtio minuter sen. Och lördagen är här, dvs att jag ska upp snart och jobba. Lite sovmorgon skulle absolut inte sitta fel, men det får jag ju såklart inte. Jobbar från klockan tio imorgon, och jag tycker ju det är tidigt. Fredagen bestod av skola, jobb och saliha. Morgondagen består av Jobb och Paulina, men det tar vi imorgon.
Måste bara tillägga att jag saknar min pojkvän, och om du nu råkat gå in på min blogg och läser nu detta, måste du veta att jag saknar dig o sen puss. Anyway, jag har tänkt mycket på svenska vädret, det suger. Jag fryser tillomed inomhus, med kläder och allt. Jag vill ha sommar sommar sommar! någon mer som också vill? Puss på det.
God natt på er!

TACK

Hej. Idag blev jag av med ett av mina problem. Min vän Kakan hjälpte mig med min blogg, så det ni ser, har hon gjort. TACK! Jag själv har suttit o försökt komma på hur man gör, men inte kommit fram till något. Måste väl lära mig på något sätt. Tack, igen!
Idag har det varit en lugn dag, har mest umgåtts med familjen, mys.
Imorgon blir det skola, och jobba. Kom över till tuna park, och säg hej till en tråkig barbie. Wok kitchen förresten.
Ha det så bra allihoppa.
/B

MIKA MIKA MIKA

Jag har nämligen blivit kär i MIKA, för han är så bra, och så unik. Hans musik är nog det bästa jag vet.
Ni bara MÅSTE höra någon utav hans låtar, om ni inte har förstås. Och om ni har, gör det ändå.
Den här låten "Love Today" är nog hans bästa låt, eller en utav dom. Hans konsert i Spanien var nog bästa konserten ever. Jag är typ, besatt av honom. Okej jag ska kanske inte sitta o babla om Mika hela dagen, men iallafall så ni vet, han är bäst.
BESOSHELP!

Jag behöver hjälp. Eftersom att jag är ny, förstår jag ingenting här.
Så, kan någon hjälpa mig? Hur gör man så sidan blir snygg? Ni borde förstå vad jag menar, hjälp!
Tack i förhand:)

Skaffat blogg!

Hej gott folk. Idag tvingade jag mig att skaffa en blogg. Och här är jag. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Att skriva är nämligen inte min hobby, men det kanske är roligare att blogga än jag tror. Vi får se.
Anyway, onsdagen bestod av skola och jobb, och mycket trötthet kan jag tillägga. Saknar min pojkvän, som jag inte får träffa först söndag.
Finns inte mycket mer att säga.
PUSS!

RSS 2.0